ISI TABUNG SINI NANTI AKU ISIKAN JUGA

JAMU MATA DI SINI KLIK LA SEKALI *SIAPA ADA CHURP2 BOLEH DAPAT INCOME SAMA2 DGN I KLIK U-U KLIK I ;)

0

Khamis, 6 Oktober 2011

SEMAKIN DIURUT SEMAKIN SAKIT


Actually, sebulan lebih pergelangan tangan aku ni sakit dah. Nak tahu?(sila angkat perut..hihi)
ha..mana tak sakit tangan aku kan..anak mama si mantap ni..
memula camni la..
29 ramadhan time aku kene urut tu..yela..besoknya nak raya...

  1. dah sakit lenguh dan 4 hari tak baik2
  2. kebetulan jiran sebelah ada orang urut dia lepas bersalin.
  3. kebetulan adik aku accident before holiday nak raya(Jumaat) and tengkuk dia  tegang and nak kene urut.
  4. then, panggil la nenek urut tu untuk urut adik aku.
  5. aku tak urut sekali sebab nenek tu ada hal
  6. so, aku buat appoinment besoknya and sekali last dia nak urut jiran aku tu.
  7. hari yang dinanti2kan hadir aku pun diurut.
  8. aku minta urut satu badan sebab aku pun nak kene urut lagi lepas bersalin.
  9. akhir sekali urut la tangan aku tu dan selesai
  10.  tapi...tak baik2 sampai sekarang then aku try urut ngan bidan lain.
  11. kesimpulannya ,aku tetap macam ni la...


MENANTI PENUH KESABARAN KOT UNTUK TANGAN KU INI PULIH

kasihan kat aku sebab nak buat kerja dah tak seperti normal(sob ~ sob ~ sob)

lagi kasihan kat amirul hakim(anak aku)..tak larat nak angkat dia sebab bila terpeleok je tangan aku mula la cam tiga sekupang..(besperen tiga suku kot)

SO, korang-korang ada tak idea kasi tangan aku elok balik yerk...(sambil2 tu korang tadah tangan doakan sekali...hihi)

p/s: hubby...tak kesian ke kat dinda ni..:(....dinda juga yang kene cuci poo--poo amirul hakim


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Komen la sikit

let's tweet here

Follow by Email