ISI TABUNG SINI NANTI AKU ISIKAN JUGA

JAMU MATA DI SINI KLIK LA SEKALI *SIAPA ADA CHURP2 BOLEH DAPAT INCOME SAMA2 DGN I KLIK U-U KLIK I ;)

0

Sabtu, 11 Februari 2012

BUKIT TINGGI PAHANG

hubby menghirup udara segar

anak kami

Amirul Hakim style 1

Amirul Hakim style 2

Amirul Hakim style 3

KENAPA DENGAN AWAK ?

Salam pagi Sabtu kawan-kawan,


Izz nak kongsi post kali ini tentang apa-apa aje..hehe..
Ok takdelah...hehe...tetiba dalam benak kepala datang idea ni...

Izz atau sesiapa sahaja bernama perempuan mungkin pernah menghadapai situasi merajuk dengan pasangan masing-masingkan? (Siapa tak pernah pergi terjun gaung...kalau takde iman buat ler)

Namun kesudahannya ada yang okay, ada yang biasa-biasa, ada yang luar biasa, ada yang tak biasa dan ada yang macam-macam la. Lain orang lain ragamnyakan...

Persoalan Izz ialah (abang-abang yang macho bajet romantik mesti pandai jawabkan...hehe)

"Mengapa ye lelaki akan bertanya "kenapa dengan awak ni" kepada si wanita bila keadaaan wanita itu merajuk atau badmood sedangkan sudah terang lagi bersuluh punca yang buatkan wanita tersebut badmood....????

ha..jawab jangan tak jawab....

Izz pun nak try jawablah...huhu (macam bengang je rasanyakan.aku tanya aku sebok nak jawab..haha)

kalau aku yang jawab macam ni bunyinya:------->

Memula lelaki tu tak tahu sebab apa wanita itu merajuk sebenarnya.
Wanita kene terus terang walau macam mana pun

TAPI!!!!!!!!!!!!!

Kes kalau perempuan tu dah terus terang tapi macam ada yang tak kena je rasanya dan ada jugak lelaki yang buat wanita rasa sebal...buat wanita rasa masih kosong....secara pemerhatian dan aku simpulkan berbalik kepada kesensitifan lelaki itu sendiri terhadap perasaan perempuan tu....

ok...sekarang kamu jawab ok....

let's tweet here

Follow by Email