ISI TABUNG SINI NANTI AKU ISIKAN JUGA

JAMU MATA DI SINI KLIK LA SEKALI *SIAPA ADA CHURP2 BOLEH DAPAT INCOME SAMA2 DGN I KLIK U-U KLIK I ;)

0

Sabtu, 10 Julai 2010

HARI LAHIR

Salam ceria teman2..




Pejam celik2x...Ah...rupanya sudah genap umurku 22 tahun...


Alhamdulillah..aku sudah menginjak dewasa...Maka dengan rasminya 8 Julai pada hari semalam adalah sempena mengingati hari kelahiranku...Sehari berlalu bermakna semakin aku mendekati kematian...Semoga setiap detik umurku yang berlalu berada dalam lembayung rahmatNya. Amin...
Nabi Muhammad SAW bersabda yang bermaksud: 

"Sebaik-baik manusia menurut pandangan Allah (Islam) ialah orang yang panjang umurnya dan baik pula perbuatannya, sedang seburuk-buruk manusia ialah orang yang panjang umurnya tetapi buruk pula perbuatannya" (Ahmad dan al-Hakim)

Actually, ana tidak mengharapkan apa-apa pada setiap hari kelahiran ana kecuali masa kecil2 dulu dan masih zaman persekolahan. Dan pernah suatu ketika ana memutuskan untuk tidak perlu menanti hari ini lagi. Ini kerana ana sepatutnya menginsafi akan diri ini yang semakin dimamah usia. Jadi, ana tidak berasa gah untuk meraikannya.Walaupun begitu ucapan2 mereka tetap ana hargai kerana kasih sayang yang dipertautkan demi memberi rasa harga pada diri ini.Ini bermakna setiap kali tiba ulangtahun kelahiran kita, apa yang perlu dibuat ialah memanjatkan kesyukuran atas kurniaan umur kita sehingga ke hari ini. 
Semalam ana juga sangat gembira pada hari ini sebab family ana telah memberi penghargaan buat diri ini. Kami telah meraikan hari ini dengan hidangan sebuah kek hari jadi di dalam sebuah jamuan kecil bersama jiran tetangga.So..kat bawah ni ana show kat korang apa yang jadi semalam..hehe..

kek yang tomey
rope orang nak kawin ke macam ni

jamuan yang tersedia..simple je..
simple snek

baba along baca doa selamat..
semua tak sabar

eh..mak cuap caye campai tomot la..
anak mak la sangat

hehe..along cuap abah ...

action je lebey..hehe
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥● ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ 
Dalam masa yang sama semalam sebelum itu, kami se'family' shoping2 dulu dan baliknya terus pergi ziarah Mak Ngah yang sakit.So balik rumah pun senja la..okay....now..jom zOOOMMm apa yang ana and family ana buat...taraa....memula mak ana suruh ana check duit kat BSN...ana agak dah mak ana nak singgah kedai kek angel tu...huhu..so, sempat gak ana pergi berposing kat depan kedai kek tu..hehe.

depan kedai kek kot

☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺
Di dalam kedai, saja snap pic kek yang comey2..ni kek tiramisu..ngee

sedapnya..



ok..nak keluar sudaa..mak dah beli kek shayer..wah..tak sabar2 la..



dah beli kek siap..
pastu kami singgah kat the store...jom shopping..lalala..peace!!! 


wah..dragon fly ke fruit??hehe


jadi model peanut butter sat..hehe 


eh...abah wat apa tu??


lagi satu..lagi satu..hihi..ana nak beli wash face..dah bis kat umah...


ni lah..barang2 yang di shopping pun...huhu


k..nak bayar sudaa..



So...selesai kami shopping kami pun berangkat pulang dan singgah ke rumah angah...haaa..penatnya kengkawan... Malamnya pulak selesai solat maghrib barulah sambutan party ana berjalan..panggil anak buah je mai sekali..memang best..di kesempatan ini ana nak wish burfday tok diri sendiri..hehe. Ana nak jerit kuat2 sikit....

MAK n ABAH!!!!!...


mekacih..sayang sangat2....
☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

kek mama & baba beli sedap.....


along love it very much..


sayang muah2 lagi...

☺☺☺ daaaaaaa....salamalaik ☺☺☺

p/s: ana juga nak ucap mekasih banyak2 buat teman yang wish burfday ana......sayang kamoo sumer...buat my luv u too..congratz be the first and last...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Komen la sikit

let's tweet here

Follow by Email