ISI TABUNG SINI NANTI AKU ISIKAN JUGA

JAMU MATA DI SINI KLIK LA SEKALI *SIAPA ADA CHURP2 BOLEH DAPAT INCOME SAMA2 DGN I KLIK U-U KLIK I ;)

0

Ahad, 11 Julai 2010

MACAM HAL


Salam Ceria....

Aduh..penat tak penat hari ini..macam2 jadik...pepagi kul 9.45 dah kene ready g ngaja...bebudak arini kene wat duty yang ana suruh..lesson for today agak fun..sebab mcam xtvt ana buat untuk mereka....sumer happy so ana pun happy la...

ana tengah siap2 nak jalan dah g ngaja..hehe..topi keselamatanku bersama wave kesayangan..♥ ♥ ♥


semalam bawak anak sepupu so hari ini pun bawa dia juga..kecoh dak kecit nih tapi maintain je lagi..


ok..dah nak g..HATI2 DI JALAN RAYA..ngeee..☻☻☻☻


sekarang xtvt dalam kelas je..start sudaaa...macam2 peel bebudak ni...overall sumer bagus2...mereka semua tahun 5..dan aku kene ajar Bm untuk hari ini...seronok tengok gelagat mereka..tapi ada la sorang bakal anak buah aku..si Danish..dok belakang2 dia..tapi DIAM2 UBI BERISI..macam seoarang lagi murid ana si Hani juga..hari ini karangan dia dapat full mark..ana pun tak sangka dia kreatif dalam membina ayat...Tahniah juga buat Amirah dan Danish yang dapat fullmark..bagi yang lain tetap maintain..jangan cedey2 ya...

sekarang, ada presentation dari beberapa murid...kelaka masa ni..dengar karangan mereka bila suruh baca kat depan..macam2 bunyi..so..kelihatan mereka sangat happy...jadi ana puashati..hehe

Hafizah sedang membaca karangannya...kan tak pasal2 asyik nak gelak baca karangan sendiri..

Si Danish yang belakang sekali..khusyuk betul buat kerje dia yang masih tak siap2...


Si Amirah yang dapat terbaik dalam karangannya bersama Hani dan Danish...

Tepat pukul 11..TIME PUN CUKUP....tamat ler lesson hari ini..so far so good today..♥♥♥♥

NOW..balik2 tusyen je belum selesai taw tugas ana...ana kene g kenduri...bukan sebuah tempat ana g..dua buah nak masuk tiga tu...mujur tak sempat..hehe tapi ana sempat posing2 kat tempat terdekat..sebelum tu g Dewan Bandaran majlis kahwin anak cikgu Nor Aini...then baru ler ana g umah Abg Amir...

Pasangan Amir & Ar...sedang ingin membuka hadiah MISTERI..hehe..


aku saja je dok posing ..sambil2 tengok nak buat contoh untuk majlis aku nanti katakan..hehe


Dah setle je kenduri...ana masih ada lagi satu tugas...jeng3...hari ini family TUNANG TERSAYANG akan datang menziarah keluarga ana untuk menyempurnakan adat la kiranya .nak tetap DATE KAHWIN....hari ini dapatlah kata putus...insyaAllah kad bakal menyusul buat teman2 eh....and see now..Macam2 peel yang ada sepetang bersama mereka...sebelum baliknya pulak.sempat gak Along pesan kat ana...

(Along cakap: "tengokkan si Hafis baik2..".so..konklusinya word 'tengok2' tu..tengok2 je kan...??hehehehe)

Terima kasih juga buat mak yang bertungkus lumus menyediakan jamuan pada petang ini walaupun sibuk macam PM...hehe

Sebahagian mereka...ada yang ana tak kenal..



Teletah beberapa anak buah tunang...jegil je Si Aisyah ni..



Nak balik sudaa...masa datang bawak ole2...tapi tak sempat nak snap gambarnya plak..hehe


Mama and Abah ku..sedari awal sibuk melayan tetamu..


ALHAMDULILLAH..selesai sudaaaa..bereh sumer...semoga hari ini hari yang diberkati..ameen...

Opsss...tetiba pulak TUNANG ana tak jadi balik Tanjung malim sebab kereta rosak tengah jalan...Erm...ana harap urusannya yang tergendala hari ini tak menyukarkan urusannya besok hari...Jangan tension2 ye sayang...

the end but still comma lagi ler..i'll coming!!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Komen la sikit

let's tweet here

Follow by Email