ISI TABUNG SINI NANTI AKU ISIKAN JUGA

JAMU MATA DI SINI KLIK LA SEKALI *SIAPA ADA CHURP2 BOLEH DAPAT INCOME SAMA2 DGN I KLIK U-U KLIK I ;)

0

Ahad, 15 Januari 2012

TIPS DI KEJAR ANJING 2

Okay sambung balik cerita hari tu 

Jam 5.00pm

Aku masa tu dah nak balik kerja. Balik jalan kaki je ok. Jalan dan terus jalan. Tiba-tiba aku nampak seekor tapi aku jalan je lagi.Buat-buat tak nampak dan aku pun jalan tak toleh dah. 

Then sampai kat simpang aku rasa nak naik angin la jugak sebab anjing tu  rupanya siap bawa geng dia untuk follow aku. Memang berong punya anjing. 

Cerita pasal takut aku berani jamin siapa tak kecutkan. Masa tu kedai2 pun tak bukak lagi sesi malam tak pun dah banyak tutup. Aisey, kalau diorang kejar aku macamana la agaknya kan. Asyik follow je dari tadi. Anjing gila betul la.

Apa aku buat??????haha

Then aku yang separa pengecut ni teringat satu petua. Ha..apa lagi aku terus buat-buat bongkok dan berlakon macam nak ambil batu. Aku jeling-jeling sikit ke belakang. Nampak macam nak berjaya tau!Yup...memang betul la..Now, anjing merong tu pulak yang kecut. Mereka sudah berundur setapak demi setapak. 

Tapi aku masih terus bongkok dan bongkok korang tau masa berjalan tu. Ambil langkah berhati-hati la kunon-kunonnya. Memang mereng punya hal betul la. So sampai tempat yang sudah ada orang aku bangun balik.  Patah pinggang nak dibuat rasanya.

Toleh balik sekali lagi!!!!Yes!Yes!...anjing pengecut..Padan muka kau...ada hati nak kacau aku. Ptuih2x!!...hehe..tengok kemain belagak lagi aku...hehe..Mentang-mentang anjing tu dah blah dengan geng2x dia kan....Erm..ekceli tak la..aku dah lepas azab dek mereka tu jantung aku sebenarnya macam kene pam tak henti-henti .Syukur sangat-sangat. Syukur pada tuhan sebab datangkan ilham  kepada kepala otak aku.

So..begitulah ceritanya...apa kene buat???

Kamu kene buat-buat bongkok ambil batu macam nak baling kat anjing tu. Kalau ada batu kamu baling je. Lagi mudah.

2 ulasan:

  1. lawan mata dengan anjing tu... confirm dia takut... :p

    BalasPadam
  2. Niena ada buat GA , lebih 51 hadiah menarik untuk dimenangi .. Jom join !
    http://nienasofea.blogspot.com/2012/01/exclusive-giveaway-by-niena-sofea.html

    BalasPadam

Komen la sikit

let's tweet here

Follow by Email