ISI TABUNG SINI NANTI AKU ISIKAN JUGA

JAMU MATA DI SINI KLIK LA SEKALI *SIAPA ADA CHURP2 BOLEH DAPAT INCOME SAMA2 DGN I KLIK U-U KLIK I ;)

0

Sabtu, 3 Disember 2011

BENCI ROKOK ATAU PEROKOK?


salam guys..
antara perokok dan rokok
mana kita lebih benci?

aku pun tak sure
but ini opinion aku
biasa kita lebih benci perokok
setuju?
keluhan biasa kita dengar kepada perokok:
"takde tempat lain ke nak merokok"
"perosak bangsa betul  mereka tu"
"nak bunuh diri sendiri ke"
"tak paham halal haram ke?"
"nak mati jangan ajak orang lain, p la merokok jauh2"
"biadap betul merokok kat sini"
"buang putung rokok merata2, memey nak kene sepak betul la"
"biaq mampuih cepat lagi baguih"
"rokok mampu beli, sedekah punya liat"
dan mungkin banyak lagi yang pernah kita dengar kan. Betul tak?

jarangkan kita dengar
orang marahkan rokok
setuju?
tentulah kene setuju
sebab rokok innoncent
yang salah tentulah perokok dan seangkatannya.

ada otak tak pakai
ada akal tak pikir
ada hukum dipandang sepi
ada hati dibiar mati
ada janji tapi dimungkiri
entah bila perokok nak berhenti
sampai ajal tiba MAYBE????


p/s: jika hati merasa tidak enak melakukan sesuatu perkara lebih baik kita jangan teruskan.



2 ulasan:

  1. yeah.saya xsuka perokok jugak~
    .sebab perokok ada akal.rokok mane ada akal kan :)

    BalasPadam
  2. benci kat pengeluar rokok hehe..

    BalasPadam

Komen la sikit

let's tweet here

Follow by Email