ISI TABUNG SINI NANTI AKU ISIKAN JUGA

JAMU MATA DI SINI KLIK LA SEKALI *SIAPA ADA CHURP2 BOLEH DAPAT INCOME SAMA2 DGN I KLIK U-U KLIK I ;)

0

Rabu, 25 Ogos 2010

cikpia's birthday giveaway


Hi korang....sis rasa seronok join GA kengkawan blogger kita...so sis amat berminat lak nak join cikpia's birthday giveaway kali ini..sebenarnya agak terlambat..sebab baru perasan semasa blogwalking tadi...maka i just have beberapa jam sebelum due date nya..hope cikpia terima naa....entri ni juga khas untuk melepasi syarat2 cikpia kiter..hehee..so..kalau korang nak join boleh klik sini



 


sebelum itu sis nak wish hepi burfday cikpia hari ini 25 Ogos
SELAMAT HARI LAHIR CIK PIA  
macam tau2 je sis mai ziarah cikpia tadi...
ok..antara hadiah yang disediakan cikpia adalah:-

- dayang nurfaizah
so she giving out an autographed version of DN's latest single


- chocolates
me giving out soon-to-be-decided cadbury items


- keychains
i will give out an imported keychain, taken from my personal collection.....
(sob sob.... nie sedey sket!!)


ni plak pesanan cikpia:
dia kata ok ker hadiah beliau????..sis suka pasai tu sis join..tapi cikpia pesan kalau nak kutok2 p kutok kat blog sendiri..hehe.

syarat yang sis kene patuh macam yang tertulis di bawah ini....syarat sis yang tak buat lagi adalah cadangan untuk cikpia adalah apa erk??sis rasa shoutbox cikpia tu letak atas sikit...itu je..sis nak tag cikumiamerah

syarat2nya :

1st : Mesti ada Blog yer.....

2nd : Jadi follower blog nie.... tapi tanak pun takper... kalau ketinggalan info waktu announce pemenang peserta bertuah nanti i tak amik port yer....

3rd : Buat satu entry tajuk "cikpia's birthday giveaway". isi kandungan nya bebas tapi mesti ada at least 1 cadangan untuk i improve this blog.... he he..... (makna kata taderla bebas sangat)

4th : Copy banner atas ni & letak kt sidebar u all & dalam entry pun kne ada banner ni tau....

5th : Jemput/tag kan seorang rakan blogger anda & dia mesti tau die di tag...

6th : Inform penyertaan anda kat bwh post ni berserta URL ENTRY.

7th : tarikh tutup penyertaan ialah pada 25 ogos 2010. makna kata 12.01 a.m. 26 ogos penyertaan dah tak diterima.


ok..cepat yukkk


UPDATE: bertuah gak aku even dapat 3rd place..TQ cik pia..lanjut story tekan sini jer

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Komen la sikit

let's tweet here

Follow by Email